Bakker

Bakker is een van de beste plantenteeltbedrijven in België. Deze webshop bied je tal van exotische en speciale planten aan die je moeilijk ergens anders zo gemakkelijk kan bestellen. De kwaliteit is ook Super. Wij hebben er al meer dan 50 soorten bij besteld. Een ding is ooit niet toegekomen. En de reuzenaardbeiplant en perenboom zijn meteen verwelkt, maar voor derest heb ik er alleen maar van genoten!

Mijn favo’s:
Mijn sharonboom die ik er besteld heb. Nu wel niet meer beschikbaar. 🙁 Sharons zijn gewoon mijn lievelingsfruit. In de winkel is het zeer duur. Lijkt op oranje paprika, maar smaakt wat naar perzik. Ook nog de Triodruiven. Er groeien blauwe, witte en rode druiven op. Te gek toch! 😉

 

 

 

 

 

 

 
Mijn sharonboom 🙂

Vaak krijg je ook nog iets gratis bij je bestelling. Nu is dat bijvoorbeeld een kruidenpot.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *