Warme brandnetel-soep

De winter komt in zicht en het wordt beetje bij beetje kouder, brrr. Daar krijg je zin van in een soepje!! Ideaal voor nu: Brandnetelsoep! De velden, tuinen staan er nog vol van! Ik ben ervan verschoten. Ik wist totaal niet hoe het zou smaken, maar brandnetels zijn lekker!! 😀 Het recept heb ik gevonden bij ‘dagelijkse kost’, dus wist ik meteen: Het moet wel goed zijn 🙂 Jeroen Meus is echt één van de beste koks. Ziehier het recept: Brandnetelsoep. Hier is het ook nog met een omelet bij, maar dat heb ik zelf niet gekookt. Voor derest heb ik het wel volledig gevolgd.

Hierboven mijn zelfgeteelde spinazie 🙂 En aan de kant van het veld de brandnetels plukken!

 Prei fijnsnijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *