Work @ Qbeach-house

Deze job is de droom van mij en 550 andere studenten. Dit was de massa die zich deze week ingeschreven had om een van de jobs uit te oefenen in het Qbeach-house in Oostende.

Ik had me opgegeven als hulpkok, barvrouw en journaliste. Koken doe ik ontzettend graag en ik heb al ervaring opgedaan in een brasserie deze zomer. Als barvrouw heb ik niet zoveel ervaring, maar het lijkt me wel heel leuk. En journaliste spreekt me zoveel aan… het is zoals bloggen! De kloof tussen journiste en blogster is ook zeer klein. Alleen moeten journalistes meestal objectiever blijven šŸ™

Ik had een afspraak om 16u en kwam mooi op tijd in de Medialaan, het kantoor van Q-music! Vervolgens moesten we ons aanmelden. Om binnen te mogen kregen we een stoffen bandje. Hihi, daar ben ik altijd fier op. Er werden twee foto’s van ons getrokken, een gewone en een gekke.

Dan eventjes wachten met een optredende band in de zaal. En dan het sollicitatiegesprekā€¦

Ik denk dat het wel goed gegaan isā€¦hoop ik. Volgende week krijg ik mijn antwoord. Spannend…

EĆ©n reactie

  1. Pingback:My blog: 50 blogposts, 1000 readers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *