Vegan potluck 2nd edition

Het is zover! Eindelijk is de lente op komst en het zonnige weer schreeuwt gewoon om een potluck. De eerste editieย met Djuli was alleszins een succes. Nog nooit heb ik zo’n fantastische picknick gehad en ik hoop dat het nu even (of nog toffer) wordt! Ik heb toen Mich ontmoet en sindsdien koken we vaak samen. Sinds kort heeft zei een eigen vegan youtube channel ‘Simply Indigoo‘. Dus het leek ons een fantastisch idee de potluck samen te organiseren! Hij gaat weer door in park Spoor Noord in Antwerpen op 23 april.

Dus laat allemaal jullie beste kookkunsten zien en kom erbij! Iedereen is welkom op onze potluck 23 april, vegan of niet! Je kan ons joinen op de evenementenpagina op Facebook. Tot dan!

4 reacties

  1. Proficiat met de nieuwe blog, het is echt knap geworden! ๐Ÿ˜€
    De potluck ziet er zo plezant uit he, ik wou echt dat ik kon komen ๐Ÿ™ Volgend jaar hopelijk wel (er volgen wel nog wat edities, toch?)

    • inspiringirisje

      OOOh dank je ๐Ÿ™‚ En ja, een potluck is idd zo leuk! Echt jammer dat je niet kunt komenโ€ฆ :/ En natuurlijk komt er volgend jaar nog een, maar een jaar is zo lang wachten! Misschien eens gewoon samen een picknick of samen koken? ๐Ÿ˜€

  2. U blog ziet er kei goed uit! Dank je om mij te vernoemen! Kan ni wachten tot de potluck ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ’œ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *