Online

#1 Inspirated blogger

Deze week ga ik elke dag een blogger presenteren die echt de moeite waard is!

En de eerste die aan de beurt is, is meteen een buitenbeentje. Het is een krachtige vrouw die naar Mexico gereisd is en daar de gebruikelijke eetcultuur heeft overgenomen. Namelijk het eten van insecten!!

Eerst denk je misschien ieeeeeuw :p dat dacht ik ook wel een beetje, maar ik was er altijd al benieuwd naar. Ze zitten boordevol proteïnen en bovendien is het eten van ze niet schadelijk voor het klimaat, maar eco-friendly.

Haar blog heet http://girlmeetsbug.com.

Er staat bij video een heel leuk kookfilmpje op. Ze maakt wraps met waxworms en het ziet er zo delicious uit! 🙂

Dit wil ik eigenlijk echt ook eens proberen.

 Verder vind je nog tal van informatie! Echt ALLES wat je wilt en moet weten wanneer je haar insectendieet ook eens wilt uitproberen.

Alleen is de vraag waar je deze insecten in de buurt kunt verkrijgen. Op haar site staan talloze webshops, maar deze producten zullen van ver moeten komen en de verzendkosten zullen hoog oplopen. 🙁 Dus als iemand hier in België een goed adresje weet zijn waar ik deze insecten kan kopen? Laat alsjeblieft een reactie achter.

Ofwel kan je ook zelf waxworms kweken, maar dit lijkt me echt moeilijk. Ik zou het zelf zeker willen proberen, maar ik hou wat rekening met mijn mama. Zij haat namelijk deze kriebelbeestjes. :p

Hier toch een tutorial ervan die ik vond: http://m.wikihow.com/Breed-Waxworms.

Zo! Wees een beetje creatief en maak een lekker gerechtje met insecten! Laat me zeker weten hoe het gesmaakt heeft. 🙂

Eén reactie

  • Johnd99

    I do trust all of the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are very short for beginners. May just you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post. gcdgefdfddde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *