Diy

Diy Gift friend birthday

Is één van je vriendinnen bijna jarig en weet je ECHT niet wat je moet kopen? Geen nood: Ik wist het ook niet, maar heb er toch iets op gevonden.

Ik heb haar gewoon €10 gegeven zodat ze er zelf iets mee kan kopen wat ze wilt :), maar dat lijkt zo boertig en dan ben je geen echte vriendin. Je moet haar ofwel iets geven dat heel goed bij haar past en een mooi cadeau kopen dat ze al lang wou ofwel iets persoonlijks zelf maken! Dat heb ik gedaan. Bovenop die €10 heb ik haar nog een hoop spulletjes gegeven, zelfgemaakt:

-Ananasplantje
-Slaapmaskertje
-Persionalized pennenzak
-Badges met foto’s van je vriendin

Hiervoor heb ik ‘Super-badge-it’ gebruikt, je koopt het in de Fun. Gewoon de navulling kopen is oke, ik heb de foto op de badge gekleeft met behangerslijm en vervolgens, wanneer alles droog was, het dichtgeplakt met een lijmpistool.
Voor het slaapmaskertje had ik twee stoffen nodig:
-een voor de buitenkant, leuk als het wat rafelig is 🙂
-een voor de binnenkant, dikke donkere stof

 

 

Voor de ananasplant, sorry ik heb geen foto wanneer het klaar was. Daarom eentje vanop Pinterest. Hier heb ik ook mijn inspiratie gehaald!

Er zat ook nog een pennenzak: De beschrijving heb ik gehaald vanop de blog ‘Missy N‘. Zeer goed uitgelegd, alleen heb ik de vlieseline achterwegen gelaten. Het is eigenlijk niet nodig. Mijn vriendin haar naam staat erop, een eenhoorn, nike-logo en een zeemeerminnenstaart. Kortom, alles waar zij dol op is!

Op het einde nog ingepakt en klaar!! Ze was er super blij mee 😀

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *