Music,  Online

Guitar Tutorial Rihanna – California King Bed

Ik heb mijn blog ‘Creative Instruments’ genoemd. Dat creatieve erin, had je waarschijnlijk al door, maar waarom zit die ‘Instruments’ erin? Ik speel namelijk al 3 jaar gitaar en ben verzot op mijn akoestische instrument. Liedjes op gitaar zijn zo mooi!

Dit ben ik nu aan het leren. https://www.youtube.com/watch?v=92tkZQB-Uj4. Het is een saai Frans liedje, maar op de manier dat Shakira het zingt, maakt dit een betoverend geluid. Zeker met de gitaarbegeleiding erbij.

Maar nu kan je zelf ook beginnen spelen: Mijn eerste gitaartutorial leert je meteen een niet TE moeilijk nummer. Je zult zien, zo simpel is het ook weer niet. Zelf speel ik ook nog vaak fouten en het moet nog veel vlotter.

Hij is hier op youtube te zien: https://youtu.be/T7OGyAAy9FY

En als je het ingeoefend hebt, wil ik zeker het resultaat eens zien! Stuur me dan een filmpje door!

Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *