Art,  Online

Inspirerende Instagram artiesten – mijn beoordeling

Ook ik heb af en toe inspiratie nodig. Pinterest en instagram zijn er mijn lievelingsbronnen voor. Mijn meest inspirerende artiesten op Instagram komen in dit artikel aan bod.

Lena Danya

Op Instagram zelf volg ik haar niet. Wel op haar Youtube-channel waar ze timelapses maakt en goede raad geeft over schildermateriaal. *ik schreef ook een post over beste tekenmateriaal *Ik gebruik haar verf sinds kort ook.

Natuurlijk vind ik de stijl ook fantastisch. Wel een beetje fantasy-achtig, maar ik word er blij van.

Nick Sider

Deze man zijn schilderwerken zijn gewoon fantastisch. Zeker omdat hij hyperrealistisch werkt en dit een enorme concentratie vraagt. Op de millimeter moet alles juist zitten. Bij hem lukt het dan ook fantastisch. Vaak is dit ook mijn doel, maar ik ben er nog lang niet.

Valters Lapinskis

Yep, weer iets met leeuwen. Maar geef toe dat de kunstwerken ervan fantastisch zijn. Ook is het mijn favoriete onderwerp om te tekenen/schilderen. Ik had gisteren eindelijk mijn acrylverf van thuis naar mijn kot genomen. Nu had ik heel mijn opstelling gemaakt om ook een tijger te gaan schilderen, toen ik besefte dat ik geen penselen op kot heb… en het is zondag. Dus nieuwe kopen is geen optie.

Wel vind ik enkel zijn laatste werken echt mooi. Zijn posts ervoor zeggen me niets.

Леся Поплавская (Lesya Poplavskaya)

Leyla werkt met waterverf. Daarmee kun je vaak fantastische kleuren/effecten bekomen en zij slaagt hier zeer goed in. Vroeger had ik een boek van Winnie De Pooh met waterverftekeningen en dit geeft me wel weer die feeling. Het kan ook komen door het hout op de achtergrond. Dit zijn ook werken waar ik instant blij van word.

Regan Johnston

Qua schilderen vind ik zijn landschappen toch wel perfect. Deze zijn meteen klaar om in de living gehangen te worden. Geen open villa in de natuur meer nodig. Je brengt het panorama gewoon in je huis. Ook werkt hij zeer fijn, maar net ietsje minder van foto en meer volgens zijn eigen verbeelding. Je ziet het door de gelijkmatige verdeling van de vacht, bomen enz… Maar daar slaagt hij wel goed in. Hij weet zijn balans perfect te vinden tussen realiteit en perfectionisme.

Voila hier waren ze dan. Mijn meest inspirerende instagram artiesten van het moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *