Art,  Online

Irisartwork #newinstagram

Ik maak tekeningen, schilderijtjes…. en uiteindelijk belanden ze toch in een gesloten map in mijn kamer. Misschien moet ik er toch iets mee doen, dacht ik. Nu heb ik me geregistreerd op instagram onder de username irisartwork. Ik wil er zoveel mogelijk werken van me op plaatsen en regelmatig voor een nieuwe update zorgen.

Op aanvraag schilderen en tekenen doe ik het liefst! Zeg maar wat je er op wilt 🙂 Ik zou wel een vergoeding voor mijn spulletjes willen en €2 per uur dat ik er aan werk. Maar dat is maar een paar uurtjes.

Ik creëer gewoon, omdat ik het zo boeiend vind om elke leer tot nieuwe dingen te komen!

Werken met bister doe ik het liefst, maar acryl en grijs potlood, houtskool of inkt vind ik ook fantastisch.

Op instagram kom ik ook enorm veel andere goede creatievelingen tegen.

Wie kent katyanngilmore niet?

Ze is gespecialiseerd in het laken van zotte landschappen. Dit doet ze gewoon door middel van haar pen, gecombineerd met geschilderde, kleurrijke schaduwen. Vooral bergen is haar ding. Ze maakt de laatste tijd ook constructies, maar haar 2D-kunst vind ik toch nog het chiquest van allemaal.

Of creative_carrah?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In tekenen van cartoons is ze opperbest. Niet echt de Manga-style, meer meiden zoals de boeken van Topmodel, maar toch nog met een eigen tint aan. Wat le vooral bij haar aanspreekt, zijn de opgepimpte Starbucks-coffeebekers. Het is zooooo een creatief initiatief. Dan krijg ik de neiging om ook zo iets te beginnen pimpen, wel iets anders, maar dat is te veel nadoen.

Dan volg ik ook nog ieatcoffee.
Deze kunstenares tekent mode-modellen. Meestal in inkt en sterk omlijnt, eigenlijk een warboel van lijnen, waar dan een figuur uitkomt. Vervolgens voegt ze op een even contoure manier de kleur aan haar werk toe.

 De laatste die ik toch wil vermelden is kristinawebb.
Ze is een succesvolle businessvrouw die reist naar alle plekke van de wereld om haar succesvolle kleurmandala’s op de markt te brengen. Deze zijn helemaal niets voor mij, zou je denken. Iets al voorgetekend gewoon inkleuren, alsof je zelf niets kon bedenken, nee. Ze tekent zelf ook en de creativiteit die in haar zit is van onschatbare waarde. Bovendien inspireren haar foto’s me ook goed, omdat alle uithoeken van de wereld er op te zien zijn.

Heb je momenteel nog geen instagram? Zeker aanmaken! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *