Garden

Lente tag

De zon komt weer tevoorschijn en alles begint te bloeien. Deze vakantie heb ik me enorm beziggehouden in mijn tuintje :).
Toen heb ik in mijn serre wortels en prei gezaaid. In mijn moestuinperkje nog camille, die is keigoed uitgekomen en ook nog augurken en capucientjes. Dit is nog even wachten op resultaat. Watermeloen heb ik ook eens geprobeerd. Benieuwd of het uitkomt. Naast mijn moestuinperkje zaaide ik erwten, spinazie, sla en radijsjes...  
Maar na een maand was het nog een kale plek. Het zaad zal te oud geweest zijn, want vorige jaren groeide dit altijd top!
 
Deze heb ik nu opnieuw gezaaid. Erwten in combinatie met haar 2 zusters, maïs en pompoen. De alpenbloemenmix heb ik ook weer in de tuin gestrooid voor wat opfleuring! En mijn speciale ying-yangbonen zitten weer in de grond! Bovendien zie je alle mooie resultaten van je inspanning van voorbije jaren. Mooie bloembolbloemen en kleurrijke bloesems :o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *