Art,  Lifestyle,  Music

Matchbox

5 maart, MATCHBOX ging vanavond van start. Het bruisde er van creatieve ideeën!
Wat was er te doen? Je kon genieten van jeugdige kunst en sensatie van lokale jongeren tussen 15 en 25 jaar.
Ik ben zelf ook graag creatief bezig, dus ik had me ingeschreven om een paar werken te exposeren. Even voorstellen:
Rechts: Het grote werk heet ‘Broken’. Dit uursluipende kunstwerk is gemaakt van honderden schelpenstukjes, zorgvuldig één voor één op het papier gekleefd. Alles wordt overspoeld door de woelige zee en de donkere wolken. Het meisje weet geen raad meer. Ze heeft niemand meer. Toch komt een klein visje haar helpen. Het is de enige met wie ze kan communiceren in haar verloren wereld. En het eilandje is haar laatste kans op overleven.
Links onder: ‘Only me’. Het meisje heeft alleen haar trouwe hertje. En de ree heeft het meisje broodnodig. Zo hebben ze elkaar. Bister op papier.
Links boven: ‘Tiger’, gedrukt met Lino op papier.
Rechts boven: ‘King of the nature’, podlood op papier.
In de hal werd je overweldigd door de grote fotobooth van lucifer. Je kon naar binnen gaan, het was er pikkedonker. Vervolgens moest je met een lampje in de lucht een tekening maken, gedurende een bepaalde tijd. Die tijd werden er een reeks foto’s van je gemaakt. Men zetten deze foto’s vervolgens op elkaar, of liet ze ineen vloeien. Je verkreeg allesinds een leuk resultaat. Eén foto waarop jij met de hele tekening te zien was. 🙂
Geschilderde werken

Fototentoonstellingen

 Inkt en aquarel

Dit was de poëzie-muur. Ons resultaat van de workshop ‘Woord & Draad’ van vorige keer.

Vele bands waaronder Chrandesyx. Zij speelden chille Acoustic Folk/Ska/Punk. De zitplaatsen waren ook zelfgemaakt. We hadden houten paletten op elkaar gestapeld en er mooie fleecedekentjes op gelegd. Iedereen zat in dat gezellige hoekje te vertroeven, terwijl ze naar heerlijke muziek luisterden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *