bureau
Lifestyle

Mijn kot… bezit alle inspiratie

Al maanden voor ik op kot ging, keek ik er naar uit alles zoals ik wou in te richten. We zijn nu meer dan een half jaar verder en was tot hiertoe nog steeds met andere zaken bezig. Vreemd hoe je zo naar iets kunt uitkijken en er dan geen werk van maakt. Deze paasvakantie begon het toch weer te kriebelen, dus ik heb een heuse lenteschoonmaak gehouden en de kale muren wat ingekleed met creativiteit! Hier het resultaat:

Boven mijn bed heb ik m’n werk van kunstbende 2017 gehangen. Dit plaatsje had ik er altijd al voor open gelaten. Eens zien hoe lang de duimspijker het uithouden…

M’n bureau is gelukkig enorm. Meestal ligt de helft al vol met stapels papieren enz, (waar ik nooit zin in heb die op te ruimen) dus ik ben blij als ik dan nog een hoekje over heb om de boeken van m’n bed op te leggen als ik ga slapen, hihi. Bovendien zijn kamerplantjes hier een must! Zuurstof is er niet echt in deze mini-room en het raam even open zetten aan een drukke straat met 4 rijvakken is smog alom!Thee binnen handbereik mag er zeker niet ontbreken, dus m’n waterkoker staat paraat! (waterkoker: €8 in het kruidvat als promo, theekan & vintage bureaulamp: uit het huis van m’n omaatje).

Dan komen we bij m’n rek: Schoolspullen onderaan, daarboven m’n sjaals en tassen (in de witte doos zitten mijn theetjes :p)(Sjaals: gekregen van Valérie en ik ben er dol op!). Daarop… Op de bovenkant staan m’n DIYzakjes en voor de gezelligheid m’n cactus- en vetplantje. De bloempotjes waren oorspronkelijk mokken/vakvormpjes (2-in-1), maar ik gebruik ze momenteel zo…soms nog als sauspotjes. M’n papa en oma kregen ook nog een mooi plekje in m’n kamer. Het kadertje was van haar…

Dan heb ik nog iets speciaals… Het plantenrekje 🙂 Hier op kot heb ik geen tuintje binnen handbereik, maar dat doet er voor mij niet toe! Bovendien kweek ik hier m’n eigen zuurstof wel mee. Mijn avocado-boompje komt nog van thuis. Verder heb ik al tomatenplantjes (waaronder ananastomaat!), een zonnebloem, enkele goudsbloempjes,… Mijn kamer ziet er binnenkort nog meer zomers uit! De DIY hanging plants heb ik ook weer even opgehangen met er nieuwe plantjes in. De vorige waren verdroogd… Ook mij komt dit zeker voor! Ze hingen nogal slap en dacht dat ik hen teveel water gegeven had. Niet dus…

Wat ben ik blij dat ik m’n tanden op m’n eigen kamer kan poetsen :D. Ik zou het ongelofelijk smerig vinden als er andermans tandenborstels op mijn pombakje liggen.

Wat vind je er van? Ik zet niet elke dag m’n kamer zo netjes. Meestal is het hier een rommelboel! Hoe ziet jullie kamer er uit?

4 Reacties

  • inspiringirisje

   Ken je geen avocadoboompje? Heel simpel te kweken! 😃 Neem een pit van een avocado en plant hem in een potje 😉 zo heb je je eigen avocadobaby! 😘 en een ananastomaat heb ik opgeschraapt in de Aveve… Schijnt naar 🍍 te smaken 😊… Ben ook benieuwd!

 • Anne-Sophie

  Haha, kamer opruimen voor de foto (of omdat iemand plots op bezoek komt), I know the feeling! Ooh, nog een theefanaat hier en zo leuk dat plantenrekje! Echt mooi dat je er zo je persoonlijke touch aan hebt kunnen geven 🙂

  • inspiringirisje

   Hihi ja 😊 ik hou van plantjes! Ze geven ook wat kleur aan m’n kamer! En het enigste dat ik drink is kraantjeswater en lekker veel thee 😇 🍵

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *