Online

NIEUWE Sims Stories

Iedereen kent toch de verslavende pcgames van ‘Sims’? Het spel waarbij je een eigen virtuele wereld kan creëren en laten evolueren zoals jij wil, je eigen verhalen opbouwen. Zulke verhalen worden in ons leventje in boeken bijgehouden, neergepend tot een fictie-boek ontstaat.
Nu is er Gitte Van De Velde op het waanzinnige idee gekomen om verhalen over het sims-leven te schrijven. Ze schrijft over de bovennatuurlijke ‘Avonturen van de Alfredo’s’.
Het abstracte spel is omgetoverd tot een litterair oeuvre dat je meesleept in deze magische wereld door middel van haar mooie schrijfstijl en spanning die er van het begin tot het einde inzit. Dit komt vooral omdat het hoofdpersonage elke keer weer op rare, onvoorspelbare situaties stuit.
‘Alfredo’s Avonturen’ bestaat uit twee delen, twee generaties. Het eerste gaat over de Josine. Haar leven ligt overhoop en ze probeert dit terug in goede banen te leiden, helaas begaat ze hierdoor alleen nog meer blunders. In de tweede deel lees je over de belevenissen van een nieuw hoofdpersonage, Aoife, hun dochter. Josine en haar man zijn dus nog altijd actief te zien in dit nieuwe deel.
Kortom, je beleeft een heel nieuwe en uitdagende leesbeleving op http://thealfredos.weebly.com. Niet alleen is het gratis, met behulp van je smartphone kan je elk moment van Gitte’s werk genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *