Lifestyle

Pimp it up T-klub

Je bent jong en je houdt van feesten, vrienden maken… Noem maar op 🙂

Alhoewel ik nogal een einzelgänger ben. Meestal hou ik er gewoon van mezelf bezig te houden met schrijven, creatief zijn, gitaar spelen… Toch heb ik af en toe een uitlaatklep nodig.

Ik trek vaak naar een lokaal jeugdhuis te Lokeren, T-klub. Het heeft een heel gezellige instuif, er zijn coole feestjes en de mensen zijn er keivriendelijk en open.

Sinds kort, namelijk deze kerstvakantie heeft het een hele opknapbeurt meegemaakt! De muren zijn geschilderd, nieuwe lampen, toog… Veel werk was het allesinds. Maar door een heleboel toffe vrijwilligers die dit zeker door wouden zetten is het prachtig geworden.

Een van de laatste dagen, toen het bijna af was, is de krant zelfs geweest! Check het artikel:

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-lokeren/jongeren-steken-jeugdhuis-in-nieuw-jasje-a2570434/

Het was juist op nieuwjaar klaar, dus men kon eens goed knallen in een vernieuwde instuif. Helaas ben ik zelf niet meer gegaan. Het zal wel een topfeestje geweest zijn. Ik moest die dag nog werken. Daarna ben ik bijna meteen gaan slapen, zodat ik nadien weer kon opstaan om mee te fuiven. Alleen was mijn bed zo warm en ik was nog altijd verschrikkelijk moe, dat ik erin gebleven ben. Spijtig, maar er komen zeker nog leuke feestjes! En… ik vervloek dat ik zo’n ochtendmens ben!!

Nog leuke activiteiten in T-klub:

Elke vrijdag is er het rad van fortuin. Tussen 16u en 18u mag je na elke bestelling eens draaien aan het wil. Er zijn 4 kleuren waarop de wijzer kan stoppen. Eentje betekent ‘nog eens draaien’, ‘pech, je hebt niks!’, ‘gratis pintjen’ en de vierde wordt elke week anders gekozen.

Tee-eet is vanaf dit jaar ook een leuk, nieuw concept. Er wordt door een van ons een receptje voorgesteld, of opgezocht. Dit maken we samen onder vrienden klaar. Daarna is het lekker smullen!! Het is niet zo duur als op restaurant gaan, de prijs van de aangekochte ingrediĂ«nten wordt gewoon door het aantal personen gedeeld… En, je hebt vooral veel leuk gezelschap!

Feestjes en concerten worden er ook vaak gegeven.

Daarnaast is er nog Lucifer, de creatieve onderneming. Zij houden vaak workshops. Van lichtfotografie tot zeefdrukken. Dit is zo leuk! Ook wordt er pyrografie gedaan. Hierbij maak je tekeningen in hout, maar dit heb ik nog nooit uitgeprobeerd. Het ziet er ook wel interessant uit en wil ik zeker eens doen.

 

 

 

 

 

 

Kom zeker eens langs in T-klub! (Enkel als je jongere bent!!!!! Er zitten momenteel te veel ouwelui)

http://www.t-klub.be/

Like deze pagina zeker:
https://www.facebook.com/T-klub-Jeugdhuis-1560594487536191/?fref=ts

PS: Dit is nog een foto van ervoor: echt chaotisch:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *