mopshondje
Lifestyle

To Do: Dierenasiel

Vroeger heb ik altijd al een hondje gewild, totdat Simba, onze kat in het huishouden kwam en opeens leek een hond zo overbodig. Af en toe ga ik toch nog naar het dierenasiel om honden uit te laten, aangezien ik mijn poesje maar weinig zie, nu ik op kot zit en ik de hondjes graag een plezier doe!

Het dichtstbijzijnde dierenasiel bevindt zich midden in het stadspark. Genaamd, Citadelpark in hartje Gent. Ik mocht eerst even naar de hondjes gaan kijken en vervolgens kiezen welk hondje ik wou meenemen om even uit te laten. Er waren honden in alle maten, soorten en rassen. Op het einde van de gang was een ketting gespannen, omdat je verder geen toegang verleend werd. Toch zag ik in een oogopslag in een grote mand met meer dan 5 puppies in. Deze zullen binnenkort wel een baasje aangewezen krijgen!

Ik koos een mopshondje uit. Mokke is haar naam. Een jong teefje dat barst van energie, maar een echte knuffelaar is! Aan de leiband loopt ze uitstekend, maar is enorm nieuwsgierig naar wat er rond haar gebeurd. Naar andere honden kijkt ze gelukkig niet om. Het is een echte lieverd.

Omdat ze nog maar zo jong is, kon ik er maar even mee gaan wandelen. We moesten binnen het park blijven, maar dit leverde mij wel deze mooie foto’s op.

Mokke is vrij voor adoptie. Zij jankte in haar kooitje om mee te nemen te worden. Op zoek naar een hondje? Passeer dan zeker even langs het dierenasiel en misschien kan je Mokke een nieuwe thuis bezorgen?

2 Reacties

  • Anne-Sophie S

    Ik wist helemaal niet dat er een asiel in het Citadelpark was! Echt mooi dat je Mokke zo promoot, hopelijk vindt ze snel een thuis want het ziet er een lief beest uit. Ik ging vroeger ook met de hondjes uit het asiel wandelen, maar op een dag namen ik er één mee naar huis (Vippi, een schat van een beest,hij is nu bijna 9 en woont tot op de dag van vandaag nog steeds bij ons) en sindsdien hadden mijn ouder schrik dat ik er zo nog "niet zou kunnen loslaten" en mocht ik niet meer gaan wandelen. Dat is nu wel al een tijd geleden, dus nu zou er wel weer een wandelingetje vanaf kunnen. Erg bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *