Food

Vegan bean-pecan recipe

Mijn eerste vegan receptje!! Het is keilekker, echt mijn lievelingsgerecht geworden!
Bovendien is het supergezond šŸ™‚

Ingrediƫnten: (1 persoon)
  • 150 g kidneybonen
  • 5 aardappelen
  • 100 g pompoen
  • peper
  • oregano
  • zout
  • takje gehakte peterselie
  • 30 g gehakte pecannoten
Bereiding
  1. Week de kidneybonen 8 uur op voorhand in water.
  2. Begin een uur van tevoren en kook de kidneybonen 45 min tot ze bijna gaar zijn.
  3. Snij de pompoen in stukjes en voeg deze erbij. Zorg voor weinig vocht bij het koken, maar toch net genoeg.
  4. Schil en kook de aardappelen gaar. Voeg wat zout toe.
  5. Kruid de bonenmix met peper, oregano en zout.
  6. Wanneer de pompoen gaar is en de aardappelen zet je alle vuren maar af.
  7. Strooi de peterselie door de bonenmix en voeg de pecannoten toe.
Klaar en eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *