tekening meisje
Online

Wat er verandert aan mijn blog? | Ben ik volwassen?

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt: na lang afwezig te zijn op mijn blog, ben ik nu ietswat geschrokken hoe kinderachtig deze er wel uitzag. Ondertussen zijn mijn interesses mee verschoven… dus tijd voor een update!

Oorspronkelijk wou ik een heel nieuwe blog beginnen, maar ik krijg nog veel views op mijn vorige berichten. Bovendien vond ik het zonde om al het werk verloren te laten gaan. Daarom blijf ik op deze site bloggen, maar zal je waarschijnlijk wel een switch in mijn berichten opmerken.

Ik blogde vroeger vooral over green lifestyle en diy. Nu volg ik al een tijdje deze ‘green lifestyle’ niet meer, omdat het mijn gezondheid schaadde. Ook ben ik niet meer aan het diy-en… betekent dit dat ik volwassen geworden ben? Wanneer ik nu naar de knutsels kijk die ik vroeger maakte, vind ik het redelijk prutserij. Enkel tekenen/schilderen blijft me nog aantrekken *gelukkig*, maar ik teken natuurlijk al heel mijn leven! *van voor ik kon stappen*

Op mijn vernieuwde blog zal ik dus meer posten over tekenen/schilderen, ‘gewone’ lifestyle *nog altijd een beetje groen hoor!* en study-tips *want ja, time- en mental healthmanagement is crutiaal*. Dus welkom op mijn nieuwe blog!

Bovendien heb ik mijn lay-out-thema veranderd. Ik ben van het wordpress-thema ‘Nirvana’ afgestapt en geswitcht naar ‘Ashe’. Mijn vorige kleuren vormden een nogal druk kleurenpalet, zodat het meer leek op een kleurboek dan een blog.

Ook ben ik van plan om alle vorige posts deels te herschrijven en een paar foto’s te vervangen. Ik vraag me alleen af of dit zinvol is. *Laat weten in de comment wat jij denkt?*

Hou mijn blog sowieso in de gaten, want vanaf nu elke donderdag om 8u een nieuw artikel!

*Ah en wat die volwassenheid betreft? Daar ben ik in real life verre van haha :p*

4 Reacties

 • Anne-Sophie

  Ik ben fan van de enthousiaste en positieve nieuwe wind die hier door je blog waait (op elk vlak: schrijfstijl, lay-out, inhoud)! Maar je oude posts zou ik zonder aanpassingen laten staan. Ik heb ook nog posts online staan van toen ik 17 was, vol mottige foto’s en gênante schrijfsels. Dat is gewoon leuk om naar terug te kijken om te zien hoe je evolueert 🙂

  • Iris

   Oh dank je, Anne-Sophie! 🙂 Nja, van positiviteit, word je zelf ook positief zeker? 🙂
   En haha, ja, dan zal ik niets veranderen aan mijn oude posts! Mijn eerste posts zijn zelfs nog gekopieerd van mijn vorige blog.
   Ik was toen 15 à 16?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *