Online,  Winactie

Winactie laptop sleeve met tekening van jouw huisdier

Follow my blog with Bloglovin

Bloggen dat is vaak achter je pc zitten en liefst in zo’n gezellig cafeetje met jazzmuziek op de achtergrond. Natuurlijk wil je je laptop veilig opbergen en wat is hier beter voor dan een laptop sleeve met jouw huisdier op? Zo neem je jouw huisdier gewoon mee. Dus deze winactie komt als geroepen.

De laptop sleeve

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je wel dat ik overloop van de creativiteit (zie mijn vorige tekeningen). Dus nu kon ik me ook even niet inhouden. Daarom geef ik een laptop sleeve 13″ of 15″ weg met een gepersonaliseerde tekening van jouw huisdier.

De kat ‘Vlinder’ van mevrouwmiauw.nl. Het is mijn lievelingsblog als het op katten aankomt.

Hoe maak je kans?

  1. Like mijn facebookpagina.
  2. Laat hieronder alvast een reactie achter dat je meedoet met een geldig e-mailadres (én de maat van je laptop (13″/15″)).
  3. Hoe heet jouw huisdier? De leukste naam wint de laptop sleeve!

De winactie loopt in België en Nederland. Je kan meedoen tem 27 december. Ik verwittig de winnaar die dag via e-mail om de laptop sleeve bedrukken bij hoesjemaken.nl.

Heb je geen laptop? Dan kun je zelf altijd een telefoonhoesje ontwerpen.

2 Reacties

  • Anne-Sophie

    OMG, Iris! Ik had deze actie gezien als ze net online kwam en ik wou reageren, maar mijn internet wou deze pagina niet laden en door examengekte was ik het vergeten en nu dacht ik eraan en dat loopt nog net tot vandaag en ik wil megagraag een laptopsleeve met Jules erop, zeker als ze door jou getekend is! Je hebt gelijk dit is een ongelofelijk toffe en originele winactie!
    Ok na alle enthousiasme het officiële deel: mijn poes heet Jules en mijn laptop is een 15″ 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *